28. 9. 2011.

Telekom Srbija, imate (ne)prijatelje 2. deo

Danas je uspešno završena agonija sa internetom. Došle su 'kolege' iz Telekom Srbija i zamenili su ruter.
Tome je doprineo tim koji se nalazi iz zvaničnog twitter naloga Telekom Srbija (@Telekom_Srbija). Isto veče, kada sam napisao prvi blog post o ovom problemu, kontaktirali su me preko Twittera i upitali da li oni mogu nekako da pomognu. Zatim su me ponovo kontaktirali rano ujutru, da im dostavim broj telefona, da bi i oni pokušalili da reše problem.
Na žalost ni tog dana ništa nije rešeno, čak sam ponovo zvao tehničku podršku, odlučan da im dosađujem dok se nešto ne reši. Naravno ponovo sam dobio nebulozne odgovore, recimo da je po prijavi od 02.09. utvrđeno da nije greška do telekomove mreže, i time zatvorili prijavu kvara. Nije im palo na pamet da provere da nije nešto do rutera, recimo, kao što im je indicirano. O mom ovom pozivu sam usputno twittnuo i dobio odgovor od @Telekom_Srbija
Konačno, jutros je usledio poziv od 'kolega' koje dugo čekamo da se jave i dodju. Nešto posle 12h su došli zamenili ruter, utvrdili da sada radi ruter i otišli.
Želim da se zahvalim timu koji se nalazi iz twitter profila @Telekom_Srbija, na trudu i zalaganju. Takođe da im se izvinim na teškim rečima upućenim generalno Telekomu i zaposlenima, bio sam gadno iznerviran. U svakoj firmi ima ljudi koji se različito trude i rade, nadam se samo da će oni koji rade više i bolje biti za to adekvatno nagrađeni. 

Нема коментара: